SWIM & SURF


El projecte SWIM & SURF se centra en oferir als nostres alumnes la possibilitat de practicar diferents esports aquàtics (natació, waterpolo, tècniques de salvament aquàtic, surf, paddle-surf i sup) aprofitant el que els ofereix el seu entorn més immediat.

 

Donant a conèixer aquest entorn i les seves possibilitats podem oferir als alumnes espais de socialització, d’ocupació del seu temps de lleure, de moments de millora d’hàbits saludables i de vida activa.

 

En totes les tres etapes educatives obligatòries en les que se centra el projecte el desenvolupament físic i motriu a través de l’activitat física és vital per a la formació integral dels alumnes, per a la seva millora de la qualitat de vida i per a l’ús constructiu del seu temps de lleure.

 

OBJECTIUS


Oferir a tot l’alumnat un servei d’activitats aquàtiques que comprengui diferents finalitats com és la utilitària, educativa, recreativa i de salut.

 

Proporcionar una autonomia bàsica en el medi aquàtic mitjançant el desenvolupament d’habilitats aquàtiques bàsiques i específiques i així poder gaudir i desenvolupar-se de forma segura en aquest medi.

 

Fomentar una actitud favorable cap a la pràctica d’activitats aquàtiques.

 

ORGANITZACIÓ


CURS ACTIVITAT AQUÀTICA  1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE
P3 Natació Dijous 15h a 16h
P4 Natació Dijous 15h a 16h
P5 Natació Dijous 15h a 16h

1r EP

Natació     Dimarts 15h a 17h

2n EP

Espai de Mar     Dimarts 9h a 11h
3r EP Natació Dimarts 15h a 17h    
4t Ep Espai de Mar Dimarts 9h a 11h    
5è EP Natació   Dimarts 15h a 17h  
6è EP Espai de Mar   Dimarts 9h a 11h  
1r ESO  Espai de Mar      
2n ESO  Espai de Mar      
3r ESO  Natació      
4t ESO  Natació      

 

ENTITATS COL·LABORADORES