MENJADOR


SERVEI DE CÀTERING

 

L’Escola Sant Joan Baptista té contractat un servei de càtering, AMETLLER ORIGEN.

En el context actual, on el model de vida familiar genera la necessitat de cobrir aquest temps, les famílies ens atorguen l’oportunitat, i la responsabilitat, de crear un espai educatiu. Aprofitem l’oportunitat per atendre els infants i els joves com si fossin a casa. Convertint el temps del migdia en un moment relaxat i d’atenció als nens i nenes. En aquest espai, creem un ambient propici per tenir hàbits de vida saludable i d’higiene; per ser més autònoms; divertir-se; tenir sentiment de pertinença al grup; interrelacionar-se; i conèixer, respectar i estimar la diversitat de costums i cultures que es manifesten en el moment dels àpats i de l’esbarjo.


SERVEI DE MONITORATGE


TUTI SERVEIS PEDAGÒGICS I SOCIALS és un equip especialitzat en oferir serveis a la comunitat educativa (institucions públiques, escoles, famílies i educadors/es). La nostra experiència al llarg de 24 anys ens ha fet capdavanters en el sector per la qualitat en la gestió dels nostres projectes.

Som creadors d’una metodologia pròpia, amb una constant adaptació a les necessitats dels centres i d’un pla de formació específic per als educadors/es que treballen en aquest sector (escola per a educador/es, manipulació d’aliments, formació ocupacional,...)


SERVEI DE NETEJA


A SERLIMAR som especialistes en l'activitat de prestar serveis de neteja a qualsevol tipus d'empresa. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i tractem de cobrir les seves necessitats ja sigui de forma periòdica o puntual en el temps.